uutisia

06.02.2019

Temppelivuoren ampumarata


Torstain harjoitusvuoro

Temppelivuoren radalla on käytössä viisi erillistä ampumapaikkaa, voidaan siirtyä Roukkulin kaltaiseen järjestelyyn, jossa harjoitukset ovat yhteiset Practical/SRA-harjoitukset. Toistaiseksi mennään Practical edellä, siten että noudatetaan Practical-sääntöjä.

  • Yhteistyöseuroja on TIPSC, LL, TurRes, TuKoRes, V-S Rak, Laitilan reserviläiset.
  • Ainoastaan Practical-Statuksen omaavien tulokset kirjataan kilpailutuloksiin. SRA-statuksella ampuvat voivat käyttää SRA-sääntöjen mukaisia varusteita.
  • Vakuutus vaaditaan kaikilta.
  • Ratamaksu on 15 €. TIPSC tukee jäsentensä harjoittelua 5 € kerta. Tuki huomioidaan ratamaksun yhteydessä.
  • Ratamaksu voidaan suorittaa tehdyillä talkoosuorituksilla. Tehdyt talkoo suoritukset huomioidaan myös SRA-ampujien kohdalla. Lista löytyy taukotilan elektroniikkakaapin seinästä, merkitse käytetty vuoro päivämäärällä.

HUOMIO!
Säännöt tulee lukea ennen radalle menoa:  http://tipsc.fi/V3/Materiaali/Temppelivuoren_ampumaradan_jarjestyssaanto_v3_0.pdf (Jos linkki ei toimi, [avaa www.tipsc.fi], siirry valikkoon [Materiaali] ja valitse [Temppelivuoren Järjestyssääntö]. Saman valikon kautta löytyy myös pysäköintiohjeet ja ratavastaavan määräykset. Näihin kaikkiin tulee tutustua ja noudattaa niitä.

Aikataulut löytyvät TISPC:n sivuilta, www.tipsc.fi.
Etusivulla on kalenteri, josta näkee seuraavan harjoituksen päivämäärän, kellonajan, mahdolliset poikkeukset normipäivistä ja radan osoitteen.

Tervetuloa/-menoa torstaiharjoituksiin!